Wejdź w Ustawienia swojego konta

Kliknij w przycisk usuń konto

Wypełnij formularz i podziel się z nami swoimi uwagi dotyczącymi naszej platformy. Dzięki nim będziemy mogli dostosować ją do Twoich potrzeb!

Potwierdź chęć usunięcia konta.

Twoje konto zostanie usunięte w przeciągu 96 godzin. W tym czasie możesz wycofać swoje usunięcie i pozostać w Moich Usługach!

Usuwanie konta dostępne jest również poprzez kontakt z obsługą klienta. W celu usunięcia konta należy wyrazić swoją wolę wysyłając z adresu, który jest przypisany do konta w Moich Usługach, wiadomość z prośbą o usunięcie konta na [email protected].

Zespół Moje Usługi stale stara się ulepszać swoją platformę, a sugestie użytkowników są dla nas najistotniejsze. W związku z tym, użytkownicy zgłaszający prośbę o usunięcie proszeni są o (opcjonalne) podanie przyczyny decyzji o usunięcia konta oraz sugestii, co powinno być ulepszone, aby zechcieli pozostać przy serwisie.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?